Home > Nucleair Geneeskundige - Europa Ziekenhuizen - Brussel
<< Back to the Jobs

Nucleair Geneeskundige - Europa Ziekenhuizen - Brussel

Published on 08.03.2018

De Europa Ziekenhuizen zijn een referentieziekenhuis voor Brussel en omgeving. Als meertalig algemeen ziekenhuis bieden wij een volledig zorgaanbod aan op onze drie sites, St-Elisabeth in Ukkel, St-Michiel in Etterbeek/Europese Wijk en het Bella Vita Medical Center in Waterloo.

 

Met ruim 300 artsen-specialisten en 1.800 medewerkers zetten wij ons elke dag samen in om zo’n 2500 patiënten een juiste diagnose, een gepaste behandeling en gepersonaliseerde zorg te bieden. Daarbij zetten wij de meest geavanceerde medische technologie in binnen een hedendaagse infrastructuur, om iedere patiënt hoog kwalitatieve en veilige zorg te bieden in het grootst mogelijke comfort.

 

We zijn op zoek naar een:

Arts Nucleaire geneeskunde (m/v)

Dienst Nucleaire geneeskunde

 

Situering

-      Op de beide sites St-Elisabeth en St-Michiel 

-      Toegang tot de PETscan van St Elisabeth

-      Een dynamisch team met 2 artsen, 5 technologen, 2 verplegers en een administratieve ploeg

 

Competentieprofiel

-                      Beheersen van de conventionele scintigrafische onderzoeken, van de hybride beeldvorming SPECT-CT en de metabole radionuclidetherapie (Jodium en Radium)

-                      Expertise in, voornamelijk, oncologische PET-CT

-                      De kandidaat moet bereid zijn te investeren in het kwaliteitsprotocol van de dienst

-                      De kandidaat moet in het bezit zijn van de vergunningen van de FANC voor het gebruik van radioactive stoffen en voor het gebruik van röntgenstraling voor medische diagnose (botdensitometrie enCT)

-                      Vlot Nederlands en Frans spreken of bereid zijn een opleiding te volgen om de kennis van de tweede taal te verfijnen.

-                      De kennis van andere talen is een pluspunt.

 

Dynamisch team op menselijke schaal. Kwaliteitsgerichte dienst  in constante progressie.

 

 

Interesse?

Kandidaten voor deze uitdagende betrekking kunnen hun CV en motivatiebrief sturen naar Europa Ziekenhuizen vzw (maatschappelijke zetel), De Frélaan 206, 1180 Brussel, ter attentie van  Dr Yvan de MEEÛS, Medisch Directeur, of per mail dir@euzh.be.

 

Voor bijkomende informatie, gelieve contact op te nemen met dokter Nathalie Tuyttens via het secretariaat van de dienst Nucleaire geneeskunde op telefoonnummer: 02-614 25 30.

VACATURE geneesheer NL_Europa Ziekenhuizen Brussel.pdf
Download the document