Nucleair Geneeskundige / Nucleair Radioloog

Published on: October 10, 2024

Website Antoni Van Leewenhoek (AVL)

Ben jij een bevlogen nucleair geneeskundige of nucleair radioloog die wil bijdragen aan innovatieve oncologische diagnostiek en therapie? In het Antoni van Leeuwenhoek krijg je de kans om jouw expertise in te zetten binnen een multidisciplinair team van specialisten.


Jouw functie

In deze rol als nucleair geneeskundige/radioloog ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse klinische werkzaamheden, zoals beoordeling en verslaglegging van beeldvormend onderzoek, het uitvoeren van radionuclidentherapieën en het begeleiden van patiënten in hun behandeltraject. Je hebt een actieve rol in tumorwerkgroepen en multidisciplinaire overleggen (MDO’s), en draagt bij aan het opleiden van jonge collega’s en het delen van kennis binnen het team en daarbuiten. Binnen de wetenschappelijke visie en focus van de afdeling en het AVL lever je een essentiële bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van wetenschappelijk onderzoek, gericht op het structureel verbeteren van de zorg. Je werkt met geavanceerde beeldvormende technologieën en een breed arsenaal aan radiofarmaca.

Bij de afdeling Nucleaire Geneeskunde werken 9 nucleair geneeskundigen, fellows nucleair radiologen, klinisch technologen en een physician assistant, ondersteund door een team van MBB’ers, doktersassistenten, therapieplanners, administratief en wetenschappelijk ondersteuners. De core business van de afdeling bestaat uit een breed spectrum aan PET/CT en gammacamera onderzoeken alsook radionuclidentherapieën in de oncologische praktijk. De afdeling beschikt over 2 SPECT/CT camera’s, een SPECT camera, een Dexa scanner en 2 PET/CT scanners, waaronder een recent geïnstalleerde Total Body PET/CT (Siemens Quadra). Er is recent gestart met de voorbereidingen voor het bouwen van een nieuw GMP radionuclidencentrum. We werken nauw samen met de afdeling Radiologie, zowel klinisch als wetenschappelijk.

Waarom het Antoni van leeuwenhoek?
In het Antoni van Leeuwenhoek willen we allemaal hetzelfde: samen het kankerprobleem oplossen. Niet niks. Maar niet onmogelijk. Hier werken wetenschap en zorg samen aan innovatie. We vinden keer op keer nieuwe manieren die mensen met kanker wereldwijd verder helpen. Hier redden we levens, winnen we tijd en kwaliteit. Dankzij de laatste technieken en vooral dankzij onze mooiste talenten die nieuwsgierig, precies, warm, doorzetters en teamspelers zijn.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een gedreven professional met een afgeronde specialisatie tot nucleair geneeskundige of nucleair radioloog, die relevante werkervaring meebrengt. Je bent een teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden en een sterke patiëntgerichte houding.

Daarnaast herken je jezelf in de volgende punten:

  • Nieuwsgierigheid en de wens om jezelf continu te ontwikkelen.
  • Passie voor zowel het diagnostisch als therapeutisch vakgebied.
  • Sterke interesse in wetenschappelijk onderzoek.
  • Bij voorkeur gepromoveerd en ambitie om studies op te zetten en uit te voeren.

Wij waarderen een proactieve houding en een enthousiaste benadering van complexe vraagstukken.


Jouw ontwikkelingsmogelijkheden arbeidsvoorwaarden

De basis voor je arbeidsvoorwaarden is conform de AMS-regeling. De aanstelling is voor onbepaalde tijd.

Verder bieden wij:

  • Een uitdagende en veelzijdige functie in een vooraanstaand oncologisch centrum.
  • Ruimte voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling.
  • Een collegiale werkomgeving waar nieuwe ideeën welkom zijn.

Wij moedigen zowel klinisch georiënteerde als wetenschappelijk gerichte collega’s aan om te solliciteren. Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan snel en word onderdeel van ons team in het AVL!

Interesse?
Voor verdere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Bernies van der Hiel, Medisch Vakgroephoofd Nucleaire Geneeskunde via 020 512 6129, of Maarten Donswijk, Nucleair Geneeskundige via 020 512 7473.

Solliciteren kan tot en met 31 oktober 2024, de eerste gesprekken zijn in de week van 11 november 2024 gepland. 

To apply for this job please visit www.connexys.nl.